Агрегат Агрина 10000 трофазен

Шифра артикла: 015131

  • Цена на ден ден 2650

Агрегат Агрина 10000

Моќност: 10 kw

Електричен старт

Tип на гориво: бензин

Рам со тркала

Производител: Agrina

Земја на потекло: Кина

 

Економичен агрегат за електрична енергија Агрина. Идеален за користење во индустрија, викиндици и камп приколки.