Секач на плочки TS 230 F Хускварна / акција Н.Ц.

Шифра артикла: 006022

  • Цена на ден ден 650

Електрична моќност: 0,75kW

Ел. напон: 230V

Фази: 1

Сечење: Влажно

Дијаметар на сечило: 230mm

Максимална длабочина на сечење: 46mm

Тежина: 16,5kg

Димензии: 630x520x330 mm

TS 230 F е лесна и робусна пила за плочки со висок капацитет за сечење за сите типови плочки и клинкери. Оваа пила има трајна водена циркулација и овозможува долготрајна работа. Со TS 230 F можете да направите рез со длабочина од 46mm во еден циклус.