Нoжици за режење Агрина

Шифра артикла: 014913

  • Цена на ден ден 1350

Тежина :1500gr

Капацитет на сечење:20mm

Погон со батерија

Работа со едно полнење 8-10 часа

Производител:Agrina

Потекло: China 

Батериски ножици за резидба на дрвја и лоза, AGRINA