Пила Хускварна 137

Шифра артикла: 018858

  • Цена на ден ден 1350

Зафатнина на цилиндар: 36,3 cm3

Моќност: 1,65 kW

Тежина: 4,6kg

Производител: Хускварна

Земја на потекло: Шведска

Mоторна пила, идеална за активности во домот и градината. Лесна за ракување и едноставна за одржување. Со неа лесно ќе припремите дрва за огрев, пресечете гранки или помали стебла како овошни дрвца, борови и слично.