ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА!

Драги клиенти, пролетта освен што ни го донесе сонцето, ни носи и огромни попусти, но и многу новости во СИНПЕКС. Погледнете го нашиот најнов леток и информирајте се за:

  • Најновата гама скутери на MIGLIORI - со класичен бензиски или електор мотор, одличен дизајн, висок квалитет и најповолни цени и услови за плаќање
  • Попустот на целата гама на McCulloch - бренд за широка употреба на шведската Husqvarna со производи достапни за секого, а со квалитет рамен на производите на мајката компанија
  • Земјоделски машини актуелни сезонава со одлични цени и можност за одложено плаќање на рати

Не заборавајте дека сите (освен акциските производи) може да ги набавите и на рати по одлични услови !

Прегледајте го нашиот леток ТУКА