„ЧИСТКА“ ЗА ЧИСТКА

Освен огромните намалувања на цените на хоби HPC апаратите, во тек е големо намалување на оригинални ®️ LAVOR додатоци, наменети:

Хоби и профи апарати за перење под висок притисок

Правомсмукалки

Останати апарати од програмата на LAVOR 

Дизни, копја, филтри и филтер кеси, продолжетоци, папучи, и уште многу друг...

Информации и нарачки на:

047/208-500 или 075/222-310